Når solen skinner og sommertøjet er på er det prikken over i’et, at kunne iføre sig det helt perfekte par sandaler. Ønsker du et par sandaler du kan gå langt i eller er det vigtigste for dig, at sandalerne pifter dit outfit op? Der findes mange forskellige typer af sandaler. Læs med her for at få en guide til at finde de sandaler, som passer bedst til dine behov.

Pasform

Når dine fødder er lukket inde i sneakers eller støvler kan det vært svært at fornemme bredden på dine fødder. Når du bruger sandaler er det vigtigt for komforten, at der er taget højde for pasformen af din fod. Har du en smal fod bør du vælge sandaler som kan justeres ind. Har du derimod en bred for bør du vælge sandaler, som har en større bredde og er mere luftige. Har du tidligere oplevet problemer med din fødder bør du kigge efter sandaler der har en god sål, således sandalerne er støddæmpende og beskytter dine fødder.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Når du skal købe sandaler skal du tænke over, hvilke behov som sandalerne skal passe ind til. Bruger du sandalerne udenfor i haven, vil gummi være at foretrække, således de nemt kan tørres af. Ønsker du derimod sandaler der pifter dit outfit op, kan du med fordel kigge på sandaler i læder eller i plastik med unikke overflader. Vælger du sandaler i læder vil skoen over tid tilpasse sig til din fod, hvor sandaler i plastik derimod skal passe til din fod fra start. Ved du på forhånd, at dine sandaler skal gå turen mellem en strand og pool hyppigt er plastiksandaler helt klart at foretrække. Materialet gør at sandalerne både vil være mere holdbare samt vandafvisende, hvilket i dette tilfælde er helt essentielt for sandalen.

Leave a comment