Farven på dine smykker, kan have en langt større betydning end du måske tror. Din hudtone spiller nemlig en væsentlig rolle i farvevalget, for at smykkerne kommer til at komplimentere dine naturlige farver og skønhed. I teksten her, vil vi beskrive nogle af de ting som du kan overveje, når du vælger dine smykker. Uanset hvilket resultat du kommer frem til, kan du finde de fineste smykker der matcher din hudtone hos Phertz.dk.

Identificer din hudtone

For at du kan vælge smykker efter din hudtone, er det første step af identificere den. Hudtoner inddeles i tre kategorier – varm, kold og neutral. Den nemmeste måde at finde frem til din hudtone på, er ved at kigge på dine blodåre ved den tynde hud på indersiden af håndleddet. Hvis dine blodåre har et grønligt skær, vil man kategorisere hudtonen som varm. Har de derimod et blåligt skær, vil man kategorisere den som kold. Hvis du har svært ved at se farven eller kan se begge dele, kan du have det der kaldes en neutral hudfarve.

Smykker til den varme hudtone

Hvis du har identificeret din hudtone som varm, bør du vælge guld eller gyldne smykker. Den varme hudtone har ofte en gylden undertone, hvorfor guld og gyldne smykker vil passe perfekt og fremhæve din hudtone.

Smykker til den kolde hudtone

Her du derimod identificeret din hudtone som kold, med en blålig og lyserød undertone, bør du vælge sølv eller platin smykker. Disse typer smykker vil fremhæve din hudtone på en smuk og elegant måde.

Smykker til den neutrale hudtone

Ses din hudtone som værende neutral, har du den fordel at du selv kan vælge eller mixe dine smykkefarver. Både guld- og sølvsmykker fremhæver din hudtone og det hele vil give dig et ekstra pift af skønhed.

Det er dog vigtigt at nævne, at din personlige stil bør være afgørende for dit valg.

Leave a comment